Klarer du å holde takten?

Her er læringskurven bratt! Etter en grundig opplæring i vikingenes roteknikk, ord og uttrykk om bord, sikkerhet og skipsregler blir du satt til å manøvrere skipet ut fra kai og gjennom Tønsbergs hovedgate – Tønsberg Brygge!

Åreløping
Lyst til å løpe på årene slik Olav Tryggvasson gjorde det? Muligheten er så absolutt til stede!

Hvor lang tid tar det før dere klarer å ro i takt og hvor mange har lagt ut bilde av dere på #sagaoseberg før dere er kommet ut i Vestfjorden? Dette er en øvelse i samarbeid, konsentrasjon og å bruke sansene.

Når dere har mestret teknikken og klarer å ro og tenke/lytte på en gang starter vi på den spennende historien om Osebergfunnet, damene om bord, skipet og vikingtid. Det blir med andre ord en aktiv historietime i tidsriktige omgivelser.

Dere er sikkert sugne på litt konkurranse og vi utfordrer dere til rokonkurranser, løpe på årene og andre ting som vikingene likte å drive med.

For større grupper kombinerer vi gjerne med mindre vikingbåter og aktiviteter på Vikingodden. På Vikingodden bygger vi Klåstadskipet, der finner vi vikingsmeden og der kan vi også treffe på de fantastiske tekstilhåndverkerne.

Ta kontakt så lager vi et tilpasset program.

Bestill enkelttur